Τα ζητούμενα της χρονιάς 2024

Μια χρονιά απλώνεται μπροστά μας και μας δείχνει καθαρά τα θέλω της.

      Το 2023 έκλεισαν  πολλοί κύκλοι, και ίσως στο τέλος του να άνοιξαν ήδη καινούργιοι.  Στο 2024 οι ουρανοί είναι ανοιχτοί, για μια νέα αρχή στην ζωή μας, σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε. Βρίσκονται τα άτομα της  ίδιας πνευματικής οικογένειας και ενώνονται ενέργειες αλχημικά, για άνοιγμα καινούργιας πορείας. 

           Το 2024 θα αποκαλυφθούν πολλές ποιότητες και ικανότητες, που υπήρχαν πάντα μέσα μας σε λανθάνουσα κατάσταση, μέσα από αυτά τα χαρίσματα θα έρθει η βαθειά γνώση του πλάνου και του στόχου της ψυχής για αυτή την ενσάρκωση.  

       Το ζητούμενο από όλους μας αυτή την χρονιά, είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα τα παλιά βάρη που φορτωθήκαμε, συνειδητά ή μη. (Ειδικά όλα τα υλικά βάρη: πούλησε, χάρισε, πέτα... ξεφορτώσου, απελευθερώσου!) Χωρίς βάρη προχωρούμε πιο ξεκούραστα και γρήγορα. 

     Αυτή την χρονιά θα υπάρξουν παγκόσμιες προκλήσεις. Επιλέγουμε την στάση, ή "μη στάση" μας με βασική προϋπόθεση, πως είμαστε και μένουμε ισορροπημένοι στο κέντρο μας και δρούμε από αυτό. Μόνο όταν έχουμε βρει το "κέντρο βάρους" μας δεν κινδυνεύουμε από εξωτερικές αλλαγές και προκλήσεις, όσες καταιγίδες κι αν μαίνονται γύρω μας. Ας μην ξεχνάμε, πως επιλέγουμε εμείς την πραγματικότητα στην οποία θέλουμε να ζήσουμε. 

     Μας ζητείται να πάρουμε 100% την ευθύνη του εαυτού μας και να δράσουμε στοχευμένα για την εσωτερική μας αλλαγή. (όχι μόνο να θέλουμε και να ελπίζουμε πως κάτι θα αλλάξει, ενώ δεν κάνουμε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση) Το σμίλεμα εαυτού έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια, μένει να κατανοήσουμε και να επιτρέψουμε τις αλλαγές που έχουμε επιφέρει μέσα κι έξω μας, για να εδραιωθούν! Χρειάζεται το δικό μας ΝΑΙ, η δική μας συναίνεση για κάθε αλλαγή, για κάθε καινούργιο βήμα!

     Εύχομαι ανοιχτούς ουρανούς στα πετάγματα μας.
(Η φωτογραφία είναι από το διαδύκτιο, δυστυχώς δεν έχω το όνομα του καλλιτέχνη,  είναι γραμμένη   με δικές μου σκέψεις του 2017, που τις βρίσκω πάντα επίκαιρες.)