Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το "Κτήμα ΕΥ -Ανάσες Ζωής" δίπλα στην θάλασσα και απέναντι απο το βουνό των Θεών, τον Όλυμπο.  Μια γλυκειά ηρεμία, γαλήνη, σαν αυτή του σημερινού ηλιοβασιλέματος, αποπνέει κάθε φάση και βήμα.

Η ζωή είναι όμορφη μέσα στην απλότητα του Είναι.

Μερικές φορές η Τωρινή μας Προσωπικότητα φορτωμένη με χιλιάδες προσδοκίες (που οι περισσότερες δεν είναι καν δικές της) λυγίζει από το βάρος ...

Πως να αντέξει, όταν δεν υπάρχει σύνδεση με την αιώνια φύση μας; Το αιώνιο Είναι μας; Τον Εαυτό;

Στο Κτήμα ΕΥ-Ανάσες Ζωής, μαθαίνουμε να αφήνουμε πίσω μας ξένες επιθυμίες –μανδύες, που μας  βαραίνουν, επιστρώσεις λάσπης, που σαν   φλούδες κρεμμυδιού  κρύβουν τον πυρήνα, και να απελευθερώσουμε το εσωτερικό μας διαμάντι.
Τις περισσότερες φορές αυτό που χρειάζεται η ψυχή μας, είναι ηρεμία, χρόνος και μια ζεστή αγκαλιά...  Ξέρει να βγαίνει καινούργια και λαμπερότερη μέσα από κάθε καταιγίδα!


Είμαι ψυχοθεραπεύτρια, μέσω αναδρομών «σε προηγούμενες ζωές» και αναδρομές «στην ζωή ανάμεσα στις ζωές».
Βοηθάω τον άνθρωπο  να βρει τα ξεχασμένα κομμάτια του,  να τα ενώσει για να αυτοθεραπευθεί. Ανοίγω/δημιουργώ μονοπάτια (πολλές φορές καινούργια και απάτητα) για να υπάρξει συνειδητή σύνδεση με τον Εαυτό.

Βαδίζω πάντα μοναχικά στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της επίγνωσης, αλλά είμαι συνδεδεμένη μέσω της Αγάπης με Ό,τι υπάρχει και χαίρομαι σαν παιδί, όταν συναντώ συνοδοιπόρους, μου αρέσει να μοιράζομαι τα μαθήματα και τις κατανοήσεις  που βιώνω, σε αυτήν την ενσάρκωση.

Το Κτήμα Ευ- Ανάσες Ζωής, είναι το Όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά, δημιουργώντας μια Εστία Φωτός,  όπου θα ενωθούν πολλές μεμονωμένες σπίθες και φωτιές της ευρύτερης περιοχής μου. Ευρύτερη περιοχή για μένα , είναι ολόκληρος ο κόσμος.
Ευγενία Σγούρα 


Kommentar hinzufügen

Kommentare

Αρτεμις Διμηνιδου
Vor einem Monat

Καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι για το σεμιναριο με την καιτη τζωλη. Θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες. Ευχαριστω

Erstelle deine eigene Website mit Webador