Σεμινάριο με την Καίτη Τσώλη  στο Κτήμα ΕΥ-Ανάσες ζωής 

Κυριακή 16. Ιουνίου 2024 στις 10:30 η ώρα

Διαλογισμός και σύνδεση με την θεϊκότητά μας.

  1. Πεποιθήσεις και συστήματα πεποιθήσεων.

Πεποίθηση είναι η βεβαιότητα μέσα μας, ότι αυτό που πιστεύουμε και θεωρούμε σωστό, ισχύει πραγματικά. Οι πεποιθήσεις μας είναι μια σειρά από πιστεύω, που έχουμε για τον εαυτό μας, για τον τρόπο που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, για την κοινωνία μας κ.λ.π. και αυτό που πιστεύουμε εσωτερικά για μας, το δημιουργούμε και εξωτερικά. Περιοριστικές ονομάζουμε τις πεποιθήσεις, που μας απομακρύνουν από την αλήθεια μας και από την φυσική κατάσταση της Ύπαρξής μας. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας, επηρεάζουν και δυσκολεύουν την ζωή μας και μπλοκάρουν την ενέργειά μας και την δημιουργικότητά μας. Η απελευθέρωσή μας από τα συστήματα πεποιθήσεων, επιφέρει την αλλαγή στην αντιληψή μας, στον εαυτό μας και στην πραγματικότητά μας.

  1. Φέρνοντας την χαρά στην ζωή μας.

Ενεργοποιώντας την εσωτερική μας χαρά. Η εσωτερική μας χαρά ενεργοποιείται

α) θεραπεύοντας το μικρό παιδί μέσα μας,

β) ενεργοποιώντας τον θύμο αδένα και

γ) συγχωρώντας και αποδεχόμενοι ολοκληρωτικά τον εαυτό μας. Η αγάπη για τον εαυτό μας και η ευγνωμοσύνη για μας, για όλα όσα είναι και για όλα όσα έχουμε.

Αρχικά θα κάνουμε μια θεραπεία για να θεραπεύσουμε το μικρό παιδί μέσα μας και επίσης με μιαν άσκηση-θεραπεία θα ενεργοποιήσουμε τον θύμο αδένα και στην συνέχεια θα μπούμε πολύ βαθιά μέσα μας και θα κάνουμε μια βουτιά στο υποσυνείδητό μας, για να δούμε εάν έχουμε συγχωρήσει και αποδεχθεί ολοκληρωτικά τον εαυτό μας. Θα συνδεθούμε με την ψυχή μας, με την θεϊκότητά μας για να νιώσουμε ολοκληρωτικά και ολοκληρωμένη την Ύπαρξή μας, την αγάπη για τον εαυτό μας και την ευγνωμοσύνη.

  1. Ανώτερη επικοινωνία με τον δάσκαλο Κουτχούμι, με θέμα "ο σκοπός της εξέλιξής μας"

    Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 6984908814