Τελευταία μέρα της χρονιάς 2020

Σήμερα, τελευταία μέρα της χρονιάς, θέλω να ευχαριστήσω.
Ευχαριστώ όλους, όσους έγιναν ένα κομμάτι απο την "γιορτή" αυτής της χρονιάς που πέρασε!! Σας ευχαριστώ για την ομορφιά με την οποία γεμίσατε την ζωή μου και την καθημερινότητα μου. Και ευχαριστώ πραγματικά κι εκείνους, που φρόντισαν να πάρω κάποια μαθήματα αυτή τη χρονιά! Σ´ αυτούς είμαι πραγματικά ευγνώμων!!!!
Μια χρονιά γεμάτη Ευλογία και Μαθήματα (άλλα οδυνηρά, άλλα γεμάτα Αγάπη, μαθήματα συν-χώρεσης) τελειώνει σήμερα. Τα Θαύματα της χρονιάς που πέρασε αμέτρητα! Από το μικρό ως το μεγαλύτερο, μου έδειξαν την Δύναμη που έχει ο Ανθρωπος, όταν αρχίζει και ψάχνει στο μονοπάτι της Αναζήτησης! Σήμερα λέω με Ευγνωμοσύνη μέσα απο την καρδιά μου Ευχαριστώ! Σ´ ευχαριστώ 2020, μου έδωσες τόσα πολλά!!!
Σήμερα όμως είναι και η μέρα μιας καινούργιας αρχής.
Αρχή νέων σχεδίων, νέων στόχων, αρχή για περισσότερο συνειδητή ζωή μέσα στην Αγάπη.
Χαίρομαι ήδη από τώρα για τα δώρα, τις καινούργιες αρχές που μου φέρνει το 2021! Μια χρονιά με πολλές συνειδητοποιήσεις, με πρωτόγνωρη "Ελευθερία", με Μελωδία Ψυχής! Το πρελούδιο ακούγεται ήδη, καθώς πλησιάζει!
Καλώς να μας έρθεις λοιπόν Καινούργια Χρονιά, κι σε ευχαριστώ από τώρα για τα “καλούδια” σου! Είμαι σίγουρη πως τα σκαλοπάτια σου θα μας ανεβάσουν όλους "ψηλότερα"!!!
Ευγνώμων!! 
31.12.2020

Erstelle deine eigene Website mit Webador