Ο δρόμος στον χάρτη της συνειδητότητας

Όταν ταξιδεύεις σε μια άγνωστη πόλη ή χώρα, συνηθίζεται να κουβαλάς μαζί σου ένα χάρτη, εντάξει τελευταία υπάρχουν ψηφιακοί χάρτες σε όλα τα κινητά τηλέφωνα, αλλά κι αυτούς τους ανοίγεις για να κατατοπιστείς ή για να σε οδηγήσουν «αυτόματα» κάπου. Το ίδιο ισχύει και για την εξερεύνηση της άγνωστης χώρας που λέγεται «εαυτός μας». Φυσικά, όταν βγεις στην αναζήτηση του, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ίδιο ξέφωτο, σε αυτό που ονομάζεται Πληρότητα. Όμως μερικοί επιλέγουν τον επαρχιακό δρόμο μέσα από το πράσινο, τις κοιλάδες ή τους κάμπους, που είναι σαν ζωγραφιά και άλλοι τον ταχύτερο, ας πούμε αυτόν της εθνικής οδού, για να απολαύσουν την παραμονή τους στην χώρα της Πληρότητας, περισσότερο χρόνο. Η επιλογή του δρόμου πάντα εξαρτάται απο τις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Μπορώ να σου δείξω τον τρόπο, για να ανοίξεις τον δρόμο που ταιριάζει σε σένα, τον τρόπο που οδηγεί στις βοηθητικές δυνάμεις, αυτές που σε συνοδεύουν στον Δρόμο. Αυτές οι βοηθητικές δυνάμεις  «κατοικούν’, υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο. Αυτές τις δυνάμεις τις ονομάζω εσωτερικούς οδηγούς ή πνευματικούς οδηγούς. Μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές, πχ της θεραπεύτριας ή ενός υπερφυσικού όντος ή διάφορες βιβλικές φιγούρες ή θρησκευτικές μορφές.  Αυτές οι ιδιαίτερες μορφοποιήσεις των πνευματικών οδηγών, ανεβαίνουν από τις λεπτές μορφές που φυλάσσονται στο ψυχικό κελάρι του δικού μας υποσυνειδήτου. Ανεβαίνουν αυθόρμητα μέσα μας, με οποιαδήποτε ευκαιρία, σε διάφορες μορφές ή και φωνές. Ίσως εσύ να βρίσκεις πιο λογικό να φανταζεσαι την ή τον οδηγό σου, σαν ένα κομμάτι δικό σου, μπορεί όμως να την φαντάζεσαι σαν την φωνή που σου μιλάει, όταν μπαίνεις «σε διπλή συζήτηση» μέσα σου. Όμως οι Οδηγοί, είναι πάντα κάτι πολύ περισσότερο, από ότι είσαι εσύ. Η παρουσία τους σου φέρνει γνώσεις για πράγματα, τα οποία ούτε καν να ονειρευτεί θα τολμούσε κανείς. Και η αγάπη τους, ξεπερνάει κατα πολύ την δική μας, την ανθρώπινη.

Η σύνδεση που γίνεται με τις βοηθητικές αυτές δυνάμεις, με τους εσωτερικούς οδηγούς, είναι μοναδική και κρατάει για ολόκληρη την ενσάρκωση σου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ίδιοι αυτοί οδηγοί σε συνοδεύουν σε όλες σου τις ενσαρκώσεις, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξεις «επίπεδο» και η σύνδεση αυτή οδηγεί στην αρχέγονη Γνώση (με κεφαλαίο Γ), σε αυτό που μερικοί ονομάζουν εγγενή Σοφία, αυτήν που φέρνουμε μαζί μας στην ενσάρκωση, σαν ωραία κοιμωμένη, και που χρειάζεται να την ξυπνήσουμε για να την ενθυμηθούμε.
Μόνε τότε, όταν υπάρχει δηλαδή σύνδεση με τους Οδηγούς και τον Εαυτό, υπάρχει συνειδητότητα.
Κατευθύνεσαι απόλυτα συνειδητά για το κάθε σου βήμα στον Δρόμο που οδηγεί στην Πληρότητα και ανακαλύπτεις το ανθρώπινο Μεγαλείο. Προτιμώ πάντα την λέξη Μεγαλωσύνη, μια σύμπτηξη των λέξεων μεγαλείο και καλωσύνη, για να περιγράψω την κατάσταση στην οποία μπαίνει ο άνθρωπος που είναι πραγματικά, συνειδητά συνδεδεμένος.
Ευγενία 
Τηλ.: 6984908814 

Erstelle deine eigene Website mit Webador