Ημέρα των ψυχών και της Ευγνωμοσύνης

Σήμερα είναι μέρα των ψυχών, θα ήθελα να απευθύνω ενα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλες τις ψυχές των προγόνων μου, επειδή είμαι το δικό τους συνολικό αποτέλεσμα. Τους τιμώ και τους κρατάω με σεβασμό στην μνήμη μου όλους, ακόμη και αυτούς τους προπροπροπροπαππούδες και τις προπροπροπρογιαγιάδες μου που δεν γνώρισα ποτέ, ούτε καν σαν όνομα που χάθηκε στα βάθη των αιώνων. Όμως τους έχω μέσα μου, το νοιώθω και γνωρίζω πως μεσα απο τα διαγενεακά δώρα που μου μεταφέρθηκαν,  έγιναν κι αυτοί αθάνατοι στο πλευρό μου και στο πλευρό των παιδιών μου και των παιδιών των παιδιών  μου.

Ευλογημένοι να είστε!

Φαντάσου αγαπημένε, αγαπημένη, την θεϊκή Χάρη, σαν μια ψιλή χρυσή βροχούλα που πέφτει επάνω σου  και αναζωογονεί τα πάντα μέσα σου και γύρω σου....

Η Ευγνωμοσύνη μας συνδέει με την δημιουργική ροή της ζωής. Όταν προσφέρουμε στον κόσμο ευγνωμοσύνη, απαντάει η θεϊκή Χάρη και κλείνει ο κύκλος. Ο εσωτερικός μας κόσμος ενώνεται με τον εξωτερικό, σε μια αρμονική ροή του Είναι. Όταν χρησιμοποιούμε την ευγνωμοσύνη μας για να ενεργοποιήσουμε μέσα μας την χαρά και την ομορφιά που υπάρχει γύρω μας, τότε η ζωή μας γεμίζει με χαρά και νόημα. Η ευεργετική δύναμη της θείας Χάρης, ξεχειλίζει από την πηγή του Είναι, που κρατάει ζωντανά τα πάντα στο σύμπαν. Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να αποφασίσουμε συνειδητά, να μπούμε στην Ροή της Χάριτος και να πορευθούμε μαζί της.
Συνειδητά Ευγνώμων!

 

Erstelle deine eigene Website mit Webador